Молочні білки

Концентрат молочного білка
Концентрат молочного білка

Концентрат молочного білку 85% - це концентрована білкова суміш, що включає казеїновий і сироватковий білки у співвідношенні 80/20

Концентрат сироваткового білку 80% (гранульований)
Концентрат сироваткового білку 80% (гранульований)
Концентрат сироваткового протеїну (WPC 80 Agglomerated) отримують із пастеризованої свіжої сироватки та виготовляють за допомогою різних процесів мембранної фільтрації та остаточно висушують за допомогою розпилення.

Інгредієнти – 100% сироватковий білок.
Концентрат сироваткового білку 80% Преміум швидкорозчинний
Концентрат сироваткового білку 80% Преміум швидкорозчинний

Концентрат сироваткового протеїну отримують із пастеризованої свіжої сироватки та виготовляють за допомогою різних процесів мембранної фільтрації та остаточно висушують за допомогою розпилення.

Інгредієнти:

98% сироватковий білок

2% соняшниковий лецитин

Концентрат сироваткового білку WPC 80 нативний
Концентрат сироваткового білку WPC 80 нативний
Концентрат сироваткового білка WPC 80 отриманий з підсирної сироватки способом ультрафільтрації та розпилювального сушіння.
Міцелярний казеїн
Міцелярний казеїн

Міцелярний казеїн 85 % є природним компонентом молока і отримується шляхом ультрафільтрації молока, в значній мірі звільненого від молочного цукру (лактози) і молочного жиру.

Міцелярний казеїн швидкорозчинний
Міцелярний казеїн швидкорозчинний

Міцелярний казеїн 85 % є природним компонентом молока і отримується шляхом ультрафільтрації молока, в значній мірі звільненого від молочного цукру (лактози) і молочного жиру.

Молочний кальцій
Молочний кальцій

Молочний кальцій 26% - Мікронізований або не перемелений молочний кальцій. 100% сироватковий продукт (містить молочний кальцій).

Сироватковий протеїн
Сироватковий протеїн

Ізолят сироваткового білка 90% - ізолят нативного сироваткового білка, який виготовляється шляхом мембранної фільтрації молока.

Контакти
Адреса: Київ, проспект Перемоги 107, оф. 2
Телефон: + 38 050 416 03 07
Email: