Молочні білки

Концентрат молочного білку 85% - це концентрована білкова суміш, що включає казеїновий і сироватковий білки у співвідношенні 80/20

Інгредієнти – 100% сироватковий білок.

Концентрат сироваткового протеїну отримують із пастеризованої свіжої сироватки та виготовляють за допомогою різних процесів мембранної фільтрації та остаточно висушують за допомогою розпилення.
Інгредієнти:
98% сироватковий білок
2% соняшниковий лецитин


Міцелярний казеїн 85 % є природним компонентом молока і отримується шляхом ультрафільтрації молока, в значній мірі звільненого від молочного цукру (лактози) і молочного жиру.

Міцелярний казеїн 85 % є природним компонентом молока і отримується шляхом ультрафільтрації молока, в значній мірі звільненого від молочного цукру (лактози) і молочного жиру.

Молочний кальцій 26% - Мікронізований або не перемелений молочний кальцій. 100% сироватковий продукт (містить молочний кальцій).

Ізолят сироваткового білка 90% - ізолят нативного сироваткового білка, який виготовляється шляхом мембранної фільтрації молока.