Молочні білки

Концентрат молочного білка
Концентрат молочного білку 85% - це концентрована білкова суміш, що включає казеїновий і сироватковий білки у співвідношенні 80/20

Міцелярний казеїн
Міцелярний казеїн 85 % є природним компонентом молока і отримується шляхом ультрафільтрації молока, в значній мірі звільненого від молочного цукру (лактози) і молочного жиру.

Міцелярний казеїн швидкорозчинний
Міцелярний казеїн 85 % є природним компонентом молока і отримується шляхом ультрафільтрації молока, в значній мірі звільненого від молочного цукру (лактози) і молочного жиру.

Молочний кальцій
Молочний кальцій 26% - Мікронізований або не перемелений молочний кальцій. 100% сироватковий продукт (містить молочний кальцій).

Сироватковий протеїн
Ізолят сироваткового білка 90% - ізолят нативного сироваткового білка, який виготовляється шляхом мембранної фільтрації молока.